Over ons

Kitchen Restyle Keukenrenovatie is als lokale renovatiespecialist gestart in 2009. Sinds de start zijn wij explosief gegroeid en werken er momenteel meer dan 30 keukenrenovatie specialisten in heel Nederland. Er is dus altijd een specialist in uw regio! De Kitchen Restyle keukenrenovatie specialist in uw regio is niet alleen uw adviseur maar ook uw aanspreekpunt vanaf de offerte tot en met de oplevering. De keukenrenovatie specialisten van ‘Kitchen Restyle’ staan garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en objectief advies. De specialisten kunnen u adviseren over nieuwe keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur en alle andere materialen in uw keuken.

Wilt u meer weten?
Bel voor een afspraak 085 - 0654648 of neem direct contact op met de adviseur in uw regio. Ook kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt onze showroom bezoeken op onderstaand adres:

Kitchen Restyle keukenrenovatie
Grindweg 149
8471 EJ Wolvega
Telefoon: 085 – 0654648

Kitchen Restyle keukenrenovatie op Facebook
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven svan nieuwe acties en het laatste nieuws rondom Kitchen Restyle keukenrenovatie. Wij uploaden hier ook regelmatig voorbeelden van ons werk.

facebook.com/www.kitchenrestyle.nl