Kosten keukenrenovatie

Wat zijn de kosten voor een complete keukenrenovatie?

De kosten van een keukenrenovatie verschillen per keuken. De prijs van de verbouwing hangt af van de gekozen materialen, de grootte van de keuken en de prijs van eventuele te vervangen inbouwapparatuur. Wanneer u bijvoorbeeld uw keukendeurtjes door ons laat vervangen zal dit gemiddeld rond de €1000-1500 kosten. Als u ook uw keukenblad laat vervangen kost dit ook gemiddeld €1000-1500. De gemiddelde prijs ligt dan rond de €2000-3000. Wanneer er ook enkele inbouwapparaten vervangen moeten worden dan komt daar ongeveer €1000-1500 voor bij. Alles bij elkaar kan Kitchen Restyle keukenrenovatie een complete renovatie uitvoeren voor rond de €3000-4000. Voor dit bedrag heeft u een keuken die helemaal als nieuw is en weer jaren mee kan. U bespaart zo duizenden euro’s op de aanschaf van een compleet nieuwe keuken.

Om de precieze prijs voor uw keuken te bepalen komt er graag vrijblijvend een keukenrenovatiespecialist van Kitchen Restyle keukenrenovatie bij u langs. Onze specialist neemt uitgebreid uw wensen door en maakt vervolgens gratis een passende offerte. Maak gebruik van ons contactformulier om een afspraak te maken met de dichtstbijzijnde specialist.

Nieuwe keuken of renoveren?

De kosten van een complete keukenrenovatie zijn een stuk lager dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Toch mag voor de meeste klanten het renovatiebedrag niet teveel in de buurt van een nieuwe keuken komen. U krijgt waarschijnlijk elke week folders in de bus van keukenstunters die al een complete keuken voor €3000-4000 aanbieden. Dat is absoluut niet de gemiddelde keukenprijs. Deze keukens zijn vaak kwalitatief veel minder omdat er spaanplaat werkbladen, spaanplaat deurtjes en onbekende merkapparatuur gebruikt wordt. De gemiddelde nieuwe keuken kost op dit moment rond de €8000. Als we dit afzetten tegen een uitgebreide keukenrenovatie €3000-4000, dan bespaart u dus minimaal de helft!

Bespaar dus duizenden euro’s en renoveer uw keuken bij Kitchen Restyle keukenrenovatie!