Keukenrenovatie

Begint uw huidige keuken gebreken te vertonen? Laat het folie van uw keukendeurtjes los, gaan de keukenfronten hangen, wilt u een nieuw aanrechtblad of verouderde inbouwapparatuur vervangen? Of vindt u het design van uw huidige keuken niet meer mooi? Dan kunt u kiezen voor een keukenrenovatie. Als u uw keuken laat renoveren wordt er gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen die nog in goede staat zijn. Hierdoor is een keukenrenovatie vaak veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken! Zo heeft u voor een scherpe prijs een volledig opgeknapte keuken die er als nieuw uitziet en weer jaren meegaat.

De precieze kosten van een keukenrenovatie hangen af van de onderdelen die vervangen worden, lees hier meer over de kosten van een keukenrenovatie.

Keukenrenovatie in één dag

Door bijvoorbeeld uw keukenfronten, het aanrechtblad en inbouwapparatuur te vervangen krijgt uw keuken weer een volledig nieuwe, moderne look. In de meeste gevallen is het mogelijk om een keukenrenovatie binnen 1 dag uit te voeren. Hierdoor is de overlast minimaal en kunt u ‘s avonds meteen gebruik maken van uw ‘nieuwe’ keuken.

Merken keukens

De keukenspecialisten van Kitchen Restyle keukenrenovatie hebben jarenlange ervaring met het opknappen van keukens in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor het renoveren van alle merken keukens, zoals:

  • Ikea
  • Bruynzeel
  • Nolte
  • Nobilia
  • Häcker
  • Keller
  • Pronorm
  • Etc.

Maak een gratis afspraak met een keukenrenovatie-specialist

Bent u benieuwd geworden wat Kitchen Restyle keukenrenovatie voor uw keuken kan doen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze keukenrenovatie-specialisten. Onze specialist komt bij u thuis, neemt uw wensen met u door en maakt aan de hand daarvan een offerte op maat. Weet u nog niet precies wat u wil? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat bij uw keuken past. Zij helpen u graag op weg!

Wij vervangen

bekijk alles >

Keukendeuren

Onze keukenfronten worden in onze eigen fabriek geproduceerd door de beste vakmensen en modernste machines.

Keukenbladen

Wij leveren en vervangen werkbladen in verschillende materialen. Wij helpen u om een materiaal te kiezen wat bij uw keuken past.

Inbouwapparatuur

Kitchen Restyle keukenrenovatie is leverancier van vele merken inbouwapparatuur. Wij helpen u graag kiezen en geven een goede prijs.