Keukendeuren

Over dit product

  • Geproduceerd in eigen fabriek
  • 5 jaar garantie
  • Beste MDF
  • Hoogwaardig kunststof
  • Meer dan 200 kleuren

Beschrijving

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Nieuwe keukendeurtjes kunnen uw keuken al direct een moderne look geven. Onze keukenfronten worden in onze eigen fabriek op maat voor u gemaakt door de beste vakmensen en de modernste machines. Hierdoor kunnen wij goedkope keukendeuren leveren met de hoogste kwaliteit. Bovendien geven we tot 5 jaar volledige garantie op al onze deuren, fronten en panelen. Doordat de keukendeurtjes op maat worden gemaakt kunnen wij alle merken keukendeuren vervangen, onder andere SieMatic, Nobilia, Nolte, Poggenpohl, maar bijvoorbeeld ook keukens van IKEA.

Kunststof

De keukendeuren van Kitchen Restyle keukenrenovatie worden uitsluitend gemaakt van het beste MDF en zijn bekleed met een hoogwaardig kunststof in verschillende dessins en leverbaar in meer dan 200 folie kleuren. Een warme houtstructuur, een strakke hoogglans of een chique ultra matte deur: de mogelijkheden in stijl, vorm en kleur zijn eindeloos. Wij kunnen praktisch alle keukendeurtjes vervangen.

Hoogglans of zijdeglans lak

Als u een specifieke kleur zoekt, bijvoorbeeld omdat u de keukendeuren wil laten aansluiten bij de andere interieuronderdelen, heeft Kitchen Restyle keukenrenovatie de keuze uit een uitgebreid assortiment deuren in alle RAL lakkleuren in zijdeglans of hoogglans (n.b.: niet alle modellen zijn in hoogglans leverbaar).

Schuifdeuren, interieurpanelen en kasten

De panelen van Kitchen Restyle keukenrenovatie zijn niet alleen geschikt voor keukens, maar kunnen ook prima worden gebruikt voor andere meubels, kasten en schuifdeuren. Doordat de panelen in onze eigen fabriek worden gemaakt zijn deze vaak erg voordelig. Vraag naar de mogelijkheden.